Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Hyväntekeväisyysyhdistys Hope kertoo lasten ja nuorten toivovan perinteisiä joululahjoja: "Nuorten toiveista löytyy usein hygienia- ja kosmetiikkatuotteita" - kuuntele podcast

Lapsiperheitä auttavan hyväntekeväisyysjärjestö Hope ry:n joulukeräys on alkanut myös Lahdessa. Hope ry:n Lahden alueen vapaaehtoinen Anu Rousku kertoi Radio Voiman haastattelussa, että tänä vuonna lapset ja nuoret ovat toivoneet paljon perinteisiä lahjoja.

- Lautapelejä ja Legoja toivotaan paljon. Nuorten toiveista löytyy usein hygienia- ja kosmetiikkatuotteita.

Vähävaraisia lapsiperheitä auttavan Hopen joulukeräys alkoi Lahdessa – Joulupuu-keräys lisäsi lahjoituspaikkoja

Monissa perheissä on tänä vuonna toivottu myös lahjakortteja esimerkiksi vaate- tai urheiluvälineliikkeisiin. Näin lapset ja nuoret voivat valita mieleisiään ja oman maun mukaisia lahjoja, sanoo Rousku.

Lahdessa Hope ry:llä on ollut vilkas vuosi ja apua tarvitsevia asiakasperheitä on tällä hetkellä noin 250.

- Näissä perheissä lapsia on lähemmäksi 600. Uusia yhteydenottoja tulee ihan viikoittain ja tällä hetkellä kysytään paljon ruoka-apua. Huomaa, että hinnat on kallistuneet joka paikassa. Sähkön hinta on noussut. Perheillä on ihan oikeita taloudellisia vaikeuksia.

Tällä hetkellä Hope ry peräänkuuluttaa tukea lasten harrastamisen mahdollistamiseksi, perheiden päivittäisen elämisen tukemiseksi ja ruoka-avun sekä vaatteiden saamiseksi.

Kuuntele Anu Rouskun haastattelu