Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Lahden varhaiskasvatuksen opettajat viettävät pikkujouluja – "Yhdistys tarjoaa ruoan ja yhden kaadon"

Lahden varhaiskasvatuksen opettajien yhdistys juhlii pikkujoulujen lisäksi myös 75-vuotisjuhlaansa. Ennen kuin yhdistyksen väki pääsee istumaan juhlapöytään on tarvittu työryhmän esityksiä, hallituksen kokouksia ja useita päätöksiä. Samalla lailla pikkujouluja järjestetään monissa yhdistyksissä.

Eveliina Mykrä ja Jaana Tuomainen tietävät, mitä tekevät perjantaina 18. marraskuuta. Rakokiven monitoimitalo Loiston päiväkodin johtaja Mykrä ja päiväkodin varhaiskasvatuksen opettaja Tuomainen osallistuvat ammattiyhdistyksensä odotettuihin pikkujouluihin. Lahden varhaiskasvatuksen opettajien yhdistys pitää pikkujoulut ravintola Voitossa Lahdessa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä ESS.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.