Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Leivotko mokkapaloja vai ahkeroitko talkoissa? Vastaa ESS:n kyselyyn ja kerro, mikä olisi paras tapa rahoittaa lasten harrastustoimintaa

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Valmistelemme Etelä-Suomen Sanomissa juttua kaupunki- ja taajamametsiköistä. Kertoisitko, missä ja millainen on oma lähimetsikkösi.

Millaisia asioita siellä voi tehdä: käveleskennellä ystävän, armaan, lasten, koiran, kissan, fretin kanssa tai ilman, suunnitella, mietiskellä, olla möllöttää, eväsretkeillä, leikkiä, rakentaa, jumpata, kohdata salaisesti, liuottaa suruja, harrastaa kasveja, lintuja, sieniä tai jäkäliä vai hommata jotakin ihan muuta?

Mitä lähellä sijaitsevan metsälämpäreen olemassaolo merkitsee sinulle? Onko lähimetsikkösi muuttunut jollain tavalla? Vieläkö se on olemassa? Näyttääkö sillä olevan tulevaisuutta vai uhkaako sitä jokin?

Kerro myös, saako sinua tarvittaessa haastatella ja kuvata. Voit lähettää vastauksesi sähköpostilla 16. lokakuuta mennessä osoitteeseen elina.tanhua@ess.fi