Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Moottoripyöräilijä loukkaantui risteyskolarissa Hartolassa

Henkilöauton kuljettaja törmäsi moottoripyöräilijään liikenneasema Jari-Pekka Hartolan risteyksessä maanantai-iltana noin kello 19 aikaan. 1960-luvulla syntynyt moottoripyöräilijä loukkaantui törmäyksessä ja vietiin ambulanssilla sairaalaan.

Onnettomuus tapahtui, kun Hartolan keskustan suunnasta tullut henkilöautoilija ei havainnut ajoissa moottoripyöräilijää, joka ajoi Nelostietä pitkin etelän suunnasta pohjoiseen. 1990-luvulla syntynyttä miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Mies kertoi poliisille paikan päällä, että laskeva aurinko oli paistanut hänen silmiinsä, eikä hän siksi havainnut risteystä lähestyvää ajoneuvoa riittävän ajoissa. Poliisin mukaan kuljettaja ei pysähtynyt stop-merkin kohdalla.

Heinolassa maanantai-iltana päivystänyt poliisipartio pysäytti Siltakadulla henkilöauton tarkistaakseen kuljettajan ajo-oikeuden. Autoa kuljettanut noin 25-vuotias mies oli liikkeellä selvin päin, mutta hänellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Mies on jäänyt kiinni kiinni kortitta ajosta jo kahdeksan kertaa vuoden sisällä.