Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Meidän juttu | Särö-toiminta: Vapaaehtoistoimintaa uudella porukalla

Iloinen mieli, jättisaippuakuplat ja tunnelmallinen musiikki valtasivat Erkonpuiston, kun lähes 40 Särö-vapaaehtoistoiminnassa mukana olevaa kokoontui ensimmäiseen yhteiseen tapahtumaan, KotiKummien yhdistyttyä mukaan toimintaan vuoden alussa. Tapahtumaan oli kutsuttu Särö-perheet, 1+1 mentoritoiminnan nuoret ja KotiKummit-toiminnan ikäihmiset sekä kaikkien toimintojen vapaaehtoiset.

Ladycronen ihastuttava jättisaippuakuplaesitys innosti lapset juoksentelemaan ja puhkomaan kuplia. Musiikkia tapahtumaan toi Duo Toivoton Tapaus hienolla akustisella esityksellään.

Saimme myös runsaasti materiaalia yhteistaideteokseemme. Epävakaisen sääennusteen vuoksi keräsimme vastaus-lehdet laatikkoon, josta ripustimme ne ”Hyvän mielen -pyykkinarulle”. Teos ilahduttaa syksyn ajan Säröjen toimiston sisustusta.

Lahden Diakonialaitoksen Särö-toiminnassa tuetaan vapaaehtoistoiminnan keinoin lahtelaisia ja hollolalaisia pikkulapsiperheitä, nuoria ja ikääntyneitä. Uudet vapaaehtoiset ovat tervetulleita toimintaamme mukaan!