Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Meidän juttu | Verkosto: Yhteisvoimin ikääntyneiden asialla

Vasta perustettu Päijät-Hämeen ikääntyneiden parissa toimivien verkosto kokoontui suunnittelemaan tulevaa toimintaansa Dilan Särö-vapaaehtoistoiminnan tiloissa elokuussa. Verkoston kolmannessa tapaamisessa sovittiin toiminnan pelisäännöistä ja kokoontumisista.

Verkosto toimii yhteistyöelimenä, jonka tavoitteena on tutustuttaa toimijoita toisiinsa ja tiedottaa ikääntyneille järjestetyistä tapahtumista. Ikääntyneiden parissa toimiva verkosto valitsee keskuudestaan edustajat Päijät-Hämeen yhdistysfoorumiin ja alueen muihin verkostoihin.

Verkostoon ovat tervetulleita Päijät-Hämeen alueen ikääntyvien omat yhdistykset ja yhteisöt sekä ikääntyville toimintaa ja tukea tarjoavat tahot. Elokuun tapaamisessa mukana oli eläkeläisjärjestöjen edustajia, vertais- ja vapaaehtoistoimintaa tarjoavia järjestöjä sekä ikääntyneille palveluja tuottavia kolmannen sektorin toimijoita. Lisätietoja verkoston toiminnasta saa verkoston jäseniltä.