Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Meidän juttu | OmaKamu: Kummituskierroksella ja tulevaa suunnittelemassa

Kamut eli lasten aikuiskaverit OmaKamusta kokoontuivat tapaamaan toisiaan. Osallistuimme Lahden seudun oppaiden järjestämälle Kummituskierrokselle. Saimme nauttia ihanassa kesäsäässä Erja Wiikin taitavasta tarinankerronnasta ja kuulla Lahden historiaa kummitustarinoiden kautta.

Pincho Nation osoittautui myös hyväksi valinnaksi uuden oppimisen kannalta. Nyt on sirkusmaisesti sisustetun ravintolan tilausapit hanskassa ja ravintolakäynnit päivitetty nykyaikaan. Paikka hiveli myös silmää erilaisella sisustuksellaan emmekä havainneet merkkejä Birgitta-kummituksesta.

Yhteisöllisyys on tavoitteenamme, ja niinpä vaihdoimme kuulumisia ja vinkkejä seuraavista tapaamisista. Kala-Kamut virittelivät syöttejään ja Matka-Kamut suunnittelivat jo seuraavaa reissua. OmaKamu-toiminnassa jokainen aikuis-lapsipari löytää itselleen toimivan tavan viettää aikaa yhdessä ja yhteiset OmaKamun järjestämät tapahtumat ovat tarjolla kaikille Kamu-pareille.

OmaKamu on Harjulan Setlementin vapaaehtoistoimintaa.