Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Meidän juttu | Artjärven martat: Martanpäivien viettoa kirkkoveneillen

Artjärven martat viettivät martanpäiviä 26.7 Artjärven Pyhäjärven rannassa olevalla Pyykkinekan rannalla. Iltaa vietettiin paistaen makkaraa ja nauttien kahvit päälle makoisen piirakan kera.

Ennen kuin saimme nauttia näistä antimista, teimme pienen retken kirkkoveneellä soutaen. Joukossa oli vain pari, jotka olivat aiemmin soutaneet kirkkoveneellä. Alkukolistelujen jälkeen matka taittui hyvällä yhteispelillä kiertäen Pukettisaaren, käyden Kinttulan kartanon lahdella ja palaten takaisin.

Artjärven marttojen toiminta on ollut vilkasta koronatauon jälkeen, tosin toiminta on ollut muutoinkin aktiivista. On ollut erilaisia käsityö- ja kokkauskursseja, sekä perinteisiä marttailtoja eri teemoilla. Artjärven kappeliseurakunnan kanssa on parina keväänä ollut pääsiäispihat Artjärvellä, joka oli korona-ajan uusi idea. Seuraavan kerran tehdään yhteistyötä Artjärven kappeliseurakunnan kanssa maakirkossa Villikkalan nuorisoseuran talolla.