Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Päijät-Hämeen Parkinson-yhdistys: Kesäteatterimatka Padasjoelle

Päijät-Hämeen Parkinson-yhdistys järjesti yleisön pyynnöstä kesäteatterimatkan Padasjoelle, ja vielä edellisvuoden tunnelmat olivat muistikuvissa.

Retkemme oli ennen kuin Jaakko heitti kylmän kiven, eli 24.7. Olimme tilanneet mukavan poutasään, joka ei aamusta ollut tilauksen mukainen, mutta se ei masentanut mieltä.

Joukko innokkaita lähtijöitä oli valmiina turistipysäkillä, kun Jarmon ohjaamana Mannerkiven auto kaarsi noutamaan matkaan lähtijät. Joukkoa vahvisti muutama henkilö toisesta yhdistyksestä.

Ensin suunnistimme erittäin mutkaista tietä Padasjoelle tilausravintolaan ruokailemaan. Nautittuamme pöydän antimista matkamme jatkui Nyystölään kesäteatteriin katsomaan Latotanssit-esitystä, jossa nähtäväksi jäi, saadaanko tanssit järjestettyä vai jääkö se vai haaveeksi.

Esiintyjät pitivät väen nauruhermot kunnossa, oli se niin lystikästä menoa. Paluumatkalla tilattiin jo ensi vuodeksi kesäteatterimatkaa, joten odotetaan muutama kuukausi ja sitten kurvaillaan kesäteatteriin.