Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Vapaaehtoisille olisi kova tarve – perheet, nuoret ja ikääntyneet etsivät arjen tukijoita Lahdessa ja Hollolassa

Vapaaehtoisia kaivataan lisää ikääntyneiden, pikkulapsiperheiden ja nuorten avuksi Lahdessa ja Hollolassa.

Uusille vapaaehtoisille on tällä hetkellä kova tarve Lahden Diakonialaitoksen pyörittämässä Särö-vapaaehtoistoiminnassa. Vapaaehtoistoimintaa koordinoivat kertovat, että pikkulapsiperheet, nuoret ja ikäihmiset kokevat paljon yksinäisyyttä tai arjen kuormitusta, ja yhä useampi kääntyy Särö-toiminnan puoleen vapaaehtoisen toiveessa.

Särö-toiminnassa vapaaehtoiset tukevat toiveidensa mukaisesti perheitä, nuoria tai ikäihmisiä. Dilan vapaaehtoiskoordinaattorit ovat puolestaan vapaaehtoisten apuna.

Vapaaehtoistoimintaan pääsee tutustumaan avoimessa perehdytysillassa tiistaina 6. syyskuuta. Perehdyttämisiltaan voi ilmoittautua lähettämällä viestin osoitteeseen sarot@dila.fi tai soittamalla numeroon 040–182 9782. Tutustumisilta pidetään kello 17–19.

Heinolan Lintuhoitolan potilaiden määrä moninkertaistui – hoitoon otettu kaikki linnut lajista riippumatta

Lahden VPK:n nuoret lähtevät leirille Itävaltaan – "Täällä pääsee ylittämään omia pelkoja"

Inspis jakaa Lahdessa ruokaa ukrainalaisille talkoilla ja ilmaiseksi – "Olemme kaikille tasaisen töykeitä emmekä ota rahaa vastaan keneltäkään"