Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Kysely | Löydätkö kivijalkakaupoista sopivan kokoisia vaatteita?

Pluskokoisille ei välttämättä löydy valikoimaa jokaisesta kaupasta.

Nettivaatekaupoista löytyy varmasti kaikille jotakin, mutta kivijalkakaupoissa tilanne on usein toinen. Monet vaatemerkin koot loppuvat 44/XL-kokoon, jolloin moni jää kokoluokituksen ulkopuolelle.

Jos käytät pluskoon vaatteita, mistä ostat vaatteesi? Löydätkö vaatteita, joista pidät ja joissa on mukava olla? Missä taas et voi shoppailla, koska kaupan kokoskaala on niin pieni? Miltä tuntuu, kun kaupasta ei löydy omaa kokoa?

Kerro kokemuksistasi tämän lomakkeen kautta, kommenteissa tai lähetä vastauksesi sähköpostitse osoitteeseen rebekka.salmela@ess.fi. Mainitse halutessasi myös ikä ja sukupuoli.

Osa vastauksista julkaistaan anonyymisti aiheesta kertovan jutun yhteydessä. Voit jättää viestiin myös yhteystietosi, jos olet kiinnostunut jakamaan kokemuksesi omilla kasvoillasi.

Lahden Aatekaapin kesäkaupassa riittää vilskettä – hinnat nousevat, mutta käsintehdystä ja kotimaisesta ei säästetä

Asikkalassa on vintillinen vaatteita, joista osa ajalta jolloin ei tunnettu tekstiilijätettä: "Kaikki on pidetty loppuun asti"