IL: Kymiringin vaikeudet syvenevät – ratayhtiö hakeutuu velkasaneeraukseen

Iltalehden tietojen mukaan yrityssaneeraus tuli vireille maanantaina 4. heinäkuuta.

Kymiring oy, Iitissä sijaitsevan moottoriurheiluradan taustayritys, on hakeutunut Iltalehden tietojen mukaan velkasaneeraukseen. Hakemus on tullut vireille maanantaina 4. heinäkuuta. Yrityssaneerauksella ratayhtiö pyrkii välttämään konkurssin ja jatkamaan liiketoimintaansa.

Rakennusliike Macra oy sekä Maanrakennus Pekka Rautiainen ky jättivät konkurssihakemuksen Kymiringistä Päijät-Hämeen käräjäoikeuteen 28. kesäkuuta. Yhtiöt perivät Kymiringiltä saatavia yli 600 000 euron arvosta.

Lahden kaupungin tapahtumayhtiö Lahti Eventsillä on ollut sopimus Kymiringin kanssa useamman tapahtuman järjestämisestä. Lahti Events tiedotti maanantaina, että elokuinen motocrossin MM-osakilpailu siirtyy Kymiringiltä Hyvinkään Vauhtipuistoon.

Etelä-Suomen Sanomat ei tavoittanut maanantai-iltana Kymiring oy:n toimitusjohtaja Riku Rönnholmia vahvistamaan saneerauspäätöstä tai kommentoimaan sen syytä.

Etusivulla nyt

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut