Juhannuspöydässä on nyt keveyttä ja etelän makuja, sitä rytmittävät tutut kotimaiset herkut

Uusien perunoiden sekä grillatun ruuan asemaa juhannuksen ruokapöydässä ei horjuta mikään, mutta tulevan juhlan tarjoiluissa korostuvat asiantuntijan mukaan vaivattomuus ja erilaisten raaka-aineiden yhdistely näyttävällä tavalla. Uusia makuelämyksiä tavoitellaan kasvisten lisääntyvällä käytöllä.

Mainos: Hämeenmaa

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • ESS.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi