Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Meidän juttu | Lahden Lähimmäispalvelu: Kesäretki Mikkeliin

Lämpimänä kesäaamuna kokoonnuimme Marolankadulle, josta bussimme lähti kohti Mikkeliä, mukana oli bussillinen ikäihmisiä sekä ohjaajat. Bussi oli lähes uusi ja kuski vaikutti mukavalta.

Bussimatka meni oikein hyvin ja se hujahti nopeasti, keskusteluja syntyi paljon.

Ensimmäisenä pysäkkinä Mikkelissä oli Asemaravintola Vaiha johon pysähdyimme hyvälle ja täyttävälle lounaalle. Tarjolla oli vaikka ja mitä, kaikki pitivät ruuasta, varsinkin ikäihmiset ylistivät raparperivispipuuroa, jota oli jälkiruokana.

Lounaan jälkeen otimme kyytiin oppaan, lähdimme kiertoajelulle ympäri Mikkeliä. Opas osasi kertoa laajasti ja monipuolisesti Mikkelin historiasta. Kaikille jäi hyvä fiilis ajelusta. Seuraavana kohteena oli Kenkävero.

Kun saavuimme Kenkäveroon, sää näytti pahalta, kova sade oli alkamaisillaan ja taivas näytti tummalta. Joten menimme ravintolarakennukseen, jossa ihmiset saivat kahvitella sekä saimme kuulla Kenkäveron mielenkiintoisesta historiasta. Kun sää alkoi paranemaan, pääsimme ulos seikkailemaan puutarhaan ja tutkimaan kaupat. Sitten olikin aika lähteä takaisin. Kaikille jäi reissusta hyvä fiilis.