Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Lahden suurimmilla kuntayhtiöillä pyyhkii hyvin – katso tästä, millaisia palkkoja ja bonuksia toimitusjohtajille ja henkilöstölle on maksettu

Suurimman kuntayhtiön toimitusjohtaja tienaa nyt vähemmän kuin edeltäjänsä, jolle oli myönnetty kymmenien tuhansien palkankorotuksia uran loppuvaiheessa. Koronan pahasti kourima KOKO Lahtikin sai tuloksensa plussalle pitkälti tukien avulla. Toimitilayhtiö Spatiumin tilikauden tulos jäi miinukselle. Yhtiö kärsi myös luottotappion kiinteistöyhtiöstä, joka oli perustettu Vuohelan Herkun Jokimaan leipomorakentamista varten.

Lahden kymmenen suuren kuntayhtiön viime vuosi näyttää keskeisten lukujen perusteella hyvältä. Liikevaihdot nousivat hieman lähes kaikissa – ja liiketulokset nousivat kahdeksassa kymmenestä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä ESS.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.