Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Meidän juttu | Päijät-Hämeen Parkinson-yhdistys: Iltajuhla Messilässä

Yhdistys järjesti 13.5. iltajuhlan hämäläisessä maalaismaisemassa Parkinsonliiton liittokokouspäivän aattona. Yhdistyksemme lisäksi saimme noin 60 vierasta ympäri Suomen maan.

Ohjelmassa oli Neurologian erikoislääkäri Osmo Pammon luento Parkinsonin taudin eri vaiheista, ja miten se koskettaa niin sairastunutta kuin hänen läheisiään.

Liiton uusi toiminnanjohtaja Anne Taulu lausui liiton tervehdyksen, ja yllätyksenä saimme nauttia Myrskyluodon Maijan viululla soitettuna.

Eduskunnan tervehdyksen toi Mika Kari. Hän kertoi sotesta ja miten yhdistyksien ja päättäjien yhteistyötä kehitetään, niin että heikoimmankin ääni kuuluu.

Musiikkipitoisesta ohjelmasta vastasi: LasVel-kuoro, Itä-Hämeen kansantanssijat, Marko ja Ilse-Maria Könönen. Runoja lausui Liisa Pöntinen.

Liittokokouspäivänä valittiin liiton liittohallituksen jäseneksi neurologi Osmo Pammo ja samassa kokouksessa tuli liitolle uusi nimi: Liikehäiriösairauksienliitto.