Vesijärven tilaa voi kohentaa syömällä – Kolmessa lahtelaisravintolassa tarjotaan kalaa, joka ennen ei kelvannut kellekään

Ensin kaloista tehtiin olutta, sitten piti keksiä mitä muuta niillä voisi tehdä.

Lahtelaisravintoloissa voi viikonloppuna paitsi nauttia ruuasta, myös tehdä samalla ympäristöteon. Kolmessa ravintolassa on ruokalistalla Vesijärven särkeä. Sitä syödessään asiakas osallistuu Vesijärven hoitoon, sillä juuri särkeä on poistettu järvistä hoitokalastuksella 1980-luvulta lähtien.

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • ESS.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi