Lahtelaissyntyinen Pirjo Heikkilä ottaa Kari Hotakaisen paikan suositussa tv-ohjelmassa

Koomikko Pirjo Heikkilä on Pitääkö olla huolissaan? -ohjelman uusi vakiopanelisti. MTV:lla pyörivän ohjelman 12. tuotantokauden kuvaukset käynnistyvät 11. toukokuuta.

Muina vakiopanelisteina jatkavat kirjailijat Miika Nousiainen ja Tuomas Kyrö. Heikkilä korvaa ohjelmassa kirjailija Kari Hotakaisen, joka päätti lähteä sarjasta eläkkeelle 134 jakson jälkeen.

Lahtelaissyntyinen Heikkilä (s. 1980) on nähty sarjassa aiemminkin, sillä hän tuurasi Nousiaista sarjan 8. tuotantokaudella. Heikkilä liittyy ohjelman vakiokaartiin luottavaisin mielin.

– Hotakaisen penkki tuntuu lämpimältä istua. Joskus on inhottavaa istua vieraiden ihmisten sohville, kun tietää, että moni kotona istuu niissä alushousuisillaan. Mutta Kari on onneksi sen verran jäykkä ihminen eikä mikään duudsoni, että istun hänen penkilleen luottavaisin mielin, Pirjo Heikkilä luonnehtii MTV:n tiedotteessa.

Heikkilä sanoo vastaavansa mielellään kaikenlaisiin katsojia askarruttaviin huoliin.

– Huolet ovat sellaisia asioita, että niistä riittää juteltavaa. Minulla on yksi tuttu jolla on aina kaikki hyvin. Ei olla juteltu vuosiin.

Pitääkö olla huolissaan? -ohjelman uusi tuotantokausi alkaa MTV:n kanavilla ja alustoilla myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Pirjo Heikkilän Pirjo-hahmo joutuu jatkuvasti noloihin tilanteisiin –  "Koko sarjan idea lähti siitä, että jännitän ja ujostelen yleensä uusien ihmisten seurassa"

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut