Ruokaa omalta parvekkeelta tai terassilta – kokosimme vinkkejä, miten aloittelijakin voi perustaa hyötykasviviljelmän
"Ajatus siitä, että pystyy kasvattamaan itse syötävää, tuo turvallisuudentunnetta", sanoo Kekkilän puutarha-asiantuntija Mari Kaartokallio.
Ei ole niin pieniä neliöitä, etteikö niissä voisi kasvattaa kasviksia omaan pöytään. Tämä on huomattu korona-aikana. Kekkilän puutarha-asiantuntijan Mari Kaartokallion mukaan syötävien kasvien kasvattaminen on ollut hyvin suosittua jo useita vuosia, ja kriisiajat tutkitusti lisäävät puutarhaharrastuksen suosiota.
Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat
Näköislehti on täydellinen lukupaketti jokaiseen päivään – tärkeimmät uutiset, juttuja ja ajanvietettä
Mainos: Hämeenmaa

Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.
Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk
Digitilauksen sisältö
- ESS.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu