Ruokaa omalta parvekkeelta tai terassilta – kokosimme vinkkejä, miten aloittelijakin voi perustaa hyötykasviviljelmän

"Ajatus siitä, että pystyy kasvattamaan itse syötävää, tuo turvallisuudentunnetta", sanoo Kekkilän puutarha-asiantuntija Mari Kaartokallio.

Ei ole niin pieniä neliöitä, etteikö niissä voisi kasvattaa kasviksia omaan pöytään. Tämä on huomattu korona-aikana. Kekkilän puutarha-asiantuntijan Mari Kaartokallion mukaan syötävien kasvien kasvattaminen on ollut hyvin suosittua jo useita vuosia, ja kriisiajat tutkitusti lisäävät puutarhaharrastuksen suosiota.

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Mainos: Hämeenmaa

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • ESS.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi