Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Sinfonia Lahden ylikapellimestari Dalia Stasevska avasi keräyksen Ukrainan auttamiseksi

Sinfonia Lahden ylikapellimestari Dalia Stasevska on avannut keräyskampanjan Ukrainan auttamiseksi. Stasevska kertoo kuvapalvelu Instagramissa, että hän on avannut viikon ajan kestävän kampanjan yhdessä veljiensä Lukas Stasevskijn ja Justas Stasevskijn kanssa.

Perhe on lähtöisin Ukrainasta. Dalia Stasevska on syntynyt Kiovassa.

Keräyksellä hankitaan varoja eteläisessä Ukrainassa sijaitsevan Mykolajevin alueen auttamiseksi. Stasevska kertoo Instagramissa, että kampanjassa kumppaneina ovat Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa ry ja odessalainen avustusjärjestö Side by Side, joka on antanut listan siitä, millaista apua tarvitaan. Keräyksen varoilla hankitaan lääkkeitä, ruokatarvikkeita ja vaatteita.

Ukrainassa oleva Lukas Stasevskij ottaa avustuskuorman vastaan henkilökohtaisesti yhdessä järjestön kanssa. Hän kertoo Instagramissa, että Mykolajevin ja Hersonin alueella on suuri määrä kyliä, joissa on erittäin suuri tarve humanitaariselle avulle. Hän kertoo olleensa Mykolajevissa viikko sitten. Kaupunkiin on kohdistunut raketti-iskuja, ja ihmisiä on kuollut ja rakennuksia tuhoutunut.

Suomalaisilla iso halu auttaa ukrainalaisia – pienkeräysten määrä ampaisi kovaan kasvuun

Sunnuntaina Lahden konserttitalossa järjestetty tukikonsertti Ukrainan sodan uhreille tuotti reilut 2 000 euroa

Avustamisen laadulla on väliä myös Ukrainan osalta