Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

LAB-ammattikorkeakoulu osallistuu pelialan ammattilaisten suurimpaan tapahtumaan Yhdysvalloissa

LAB-ammattikorkeakoulu osallistuu pelialan ammattilaisten ja pelikehittäjien suurimpaan tapahtumaan Yhdysvalloissa.

LAB toimii osatoteuttajana Baltic Explorers -hankkeessa, jonka pyrkimyksenä on edistää Itämeren alueen maiden peliyritysten vientiä Euroopan ulkopuolelle ja luoda mahdollisuuksia pelialan liiketoiminnan kehittymiselle.

Baltic Explorers osallistuu Game Developers Conference (GDC) -nimiseen konferenssiin Yhdysvaltojen San Franciscossa 21.–25.3. Hanke vie tapahtumaan yli 20 pelialan startup-yritystä neljästä eri maasta.

– B2B-tapahtumat ovat elintärkeitä startup-yrityksille ja niihin osallistumisella voi olla positiivisia vaikutuksia jopa vuosiksi eteenpäin, LAB-ammattikorkeakoulun projektipäällikkö Ria Gynther sanoo tiedotteessa.

Gyntherin mukaan verkostot ja henkilökohtaiset suhteet esimerkiksi pelijulkaisijoihin ja rahoittajiin ovat avainasemassa pelialalla, kun liiketoimintaan haetaan jatkuvuutta ja vakautta.

Tällä hetkellä Baltic Explorers -yrityskiihdyttämöohjelman piirissä on yli 60 pelialan yritystä.

Korkeakoulujen yhteishaku alkoi keskiviikkona, tällaisia tutkintoja Lahdessa on tarjolla

Pieni pelistudio suunnittelee 1970-luvun Lahteen sijoittuvaa videopeliä, jossa käsitellään myös pelin päähenkilön transsukupuolisuutta