Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Väliaikaiset rokotuspisteet vielä hetken auki Lahden seudulla – katso tästä ajat ja paikat

Tilapäiset koronarokotuspisteet Asikkalassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa ovat auki vielä tällä viikolla tiistaista torstaihin.

Walk-in-pisteiltä saa rokotuksen ilman ajanvarausta ja lähes jonottamatta kello 12–18. Torstain jälkeen rokotuspisteet suljetaan. Rokotuspisteet ovat Asikkalassa osoitteessa Kanavatie 11, Hollolassa Virastotie 1:ssä, Nastolassa Pekkalantie 5:ssä ja Orimattilassa Kotiseututie 2:ssa.

Lahdessa kauppakeskus Trion rokotuspisteeltä voi rokotuksen hakea vielä ilman ajanvarausta perjantaihin saakka kello 8–19. Rokotuspiste on auki myös tulevana lauantaina kello 8–17 ja sunnuntaina kello 11–17.

Trion rokotuspisteen aukioloajat muuttuvat maaliskuun alussa. Ilman ajanvarausta rokotuksen voi hakea jatkossa arkisin kello 10–19 ja myös ajan rokotukseen voi varata arkipäiville kello 10–19 välille. Viikonloppuisin rokotuspiste on suljettu. Jatkossa koronarokotuksia saa edelleen sote-keskuksista ajanvarauksella.

THL: Suomessa on perjantain jälkeen raportoitu 52 uutta koronavirukseen liittyvää kuolemaa

Sairaalahoidon tarve viikonloppuna suuri, tehohoidossa kolme potilasta