Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Susanna Pajakosta ESS:n digipäällikkö

Etelä-Suomen Sanomien uudeksi digipäälliköksi on nimitetty I-Mediat Oy:n kehityspäällikkö Susanna Pajakko Vaasasta. Hän aloittaa digipäällikön tehtävässä toukokuun alussa.

I-Mediat Oy:n kehityspäällikkönä Susanna Pajakon vastuulle kuuluvat Vaasassa ja Seinäjoella ilmestyvän Ilkka-Pohjalaisen strategisten kehitystoimien suunnittelu sisällöntuotannossa sekä muutosjohtaminen ja muutoksen jalkauttaminen. Hänellä on kokemusta erityisesti printtivetoisen toimituksen työtapojen kääntämisestä verkkolähtöiseksi.

– Olemme uudistamassa toimintatapaamme ja organisaatiotamme entistä enemmän digitaalisuutta ja verkkosisältöjä painottavaan suuntaan. Susanna Pajakon nimitys on yksi osa tätä muutosta, sanoo Etelä-Suomen Sanomien päätoimittaja ja Hämeen Median sisältöjohtaja Markus Pirttijoki.

Susanna Pajakolla on yli 20 vuoden kokemus media-alalta erilaisista kehitys- ja esimiestehtävistä. Lahtikaan ei ole Pajakolle ennestään tuntematon paikka, sillä hän on työskennellyt Etelä-Suomen Sanomissa ajankohtais- ja teematoimituksen toimittajana 2010-2011.

– Odotan jo hihat kyynärpäihin käärittyinä uuden työn alkua. Ajasta Etelä-Suomen Sanomissa minulla on pelkkiä hyviä muistoja. On ilo ja kunnia päästä tekemään yhteistyötä etlarilaisten kanssa, sanoo tuleva digipäällikkö Susanna Pajakko.

Etelä-Suomen Sanomien digipäällikön tehtävänä on verkon tuotannon ohjaaminen ja sisällöntuotannon sparraaminen analytiikan perusteella. Hän vastaa osaltaan siitä, että Etelä-Suomen Sanomien suorituskyky verkossa paranee ja digitaalisten tilausten määrä kehittyy tavoitteiden mukaisesti.