Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

16.2. koronatilanne Päijät-Hämeessä | Tartuntojen määrä pysynyt tasaisena, sairaalahoidossa 32 potilasta

Päijät-Soten alueella on varmistettu tiistaina 245 uutta koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa olevien määrä on pudonnut reippaasti tiistain lukemista. Tänään sairaalahoitoa saa 32 koronapotilasta, kun vielä eilen koronapotilaita oli hoidettavana Päijät-Hämeen keskussairaalassa 43. Tehohoidossa on edelleen kaksi koronaviruksen aiheuttamaan tautiin sairastunutta potilasta.

Viimeisen seitsemän vuorokauden aikana sairaalahoitoa on saanut keskimäärin 36,4 koronaviruksen aiheuttamaan tautiin sairastunutta potilasta päivässä.

Koko pandemian aikana Päijät-Soten alueella on varmistettu 21 838 koronatartuntaa. Näytteitä on otettu 257 824. Viimeisen seitsemän vuorokauden aikana otetuista näytteistä 41,3 prosenttia on antanut positiivisen vastauksen koronavirukselle. Viikon ajanjaksolla on otettu keskimäärin 542 koronavirusnäytettä päivässä. Varmistuneiden tartuntojen päivittäinen keskiarvo samalta ajanjaksolta on 248 tartuntaa päivässä.

Ilmaantuvuusluku on 1 541, kun se vielä eilen oli 1566. Ilmaantuvuusluvulla tarkastellaan tartuntojen määrää suhteessa sataantuhanteen ihmiseen kahden viikon ajanjaksolta.

Koronaviruksen aiheuttamaan tautiin on kuollut Päijät-Soten alueella koko pandemian aikana 74 ihmistä.

Juttu päivittyy rokotustiedoilla.

Rajoitukset löystyivät, sairaalassa ennätysmäärä koronapotilaita - THL:n tilastosta ennenaikainen ilo

Ravintolarajoitusten löystyminen näkyi Lahdessa heti asiakasmäärissä – "Ihmiset ovat nyt onnellisia ja iloisia"

Lahden seurakunnat purkaa kokoontumisrajoituksia