Avi kevensi Päijät-Hämeen kokoontumisrajoituksia – sisätiloissa yli 50 henkilön tilaisuuksiin enintään puolet maksimiyleisömäärästä

Etelä-Suomen aluehallintovirasto (avi) teki tänään päätöksen kokoontumisrajoitusten keventämisestä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueella.

Maanantaista 14. helmikuuta lähtien yli 50 henkilön yleisötilaisuuksiin voi ottaa enintään puolet tilan enimmäishenkilömäärästä.

Jatkossa sisätiloissa järjestettävillä yleisötilaisuuksilla ei ole tiettyä henkilömäärärajaa. Ulkotiloissa järjestettäviä tilaisuuksia ei ole tähänkään asti rajoitettu aluehallintoviraston päätöksellä.

Koko Etelä-Suomen alueella on edelleen voimassa aluehallintoviraston määräys, joka velvoittaa erilaisten tilojen käytöstä vastaavia toimijoita ehkäisemään lähikontaktien aiheuttamaa tartuntariskiä. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi asiakaspaikkojen väljää sijoittelua.

Aluehallintoviraston päätös on voimassa 21. helmikuuta asti.

Ravintolarajoituksia kevennetään maanantaista alkaen – valomerkki tulee kello 23

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut