Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuliko kotiseudun uutiset luettua tällä viikolla? Testaa tietosi uutisvisassa.

Orimattilan K-Supermarket palkittiin Kaakkois-Suomen parhaana kauppana – Lahden Hyppyrille erityismaininta ja kehut asiakkaita hymyilyttävistä "Setien tekemää" -tuotteista

Tiia ja Jaakko Luostarisen luotsaama K-Supermarket Orimattila on palkittu Kaakkois-Suomen alueen parhaana K-Supermarkettina.

Valinnan perusteluiden mukaan supermarket on ammattitaidolla johdettu ja sen tiloissa on yhtenäinen osastojen kokonaisuus. Kaupan esillepanot ovat herkullisia ja valikoimissa korostuvat kotimaisuus ja laaja ruokaosaaminen. Kauppa on lisäksi koko ketjun suurimyyntisimpiä verkkokauppoja.

Kauppias Tiia Luostarinen antaa menestymisestä kunniaa hyvälle henkilökunnalleen.

– Henkilökuntamme on huipputiimi, joka menee aina tavoitteita kohti täydellä sydämellä. Asiakas on kaikille ykkösasia. Samoin se, että työkaverilla on hyvä olla, Luostarinen sanoo K-ryhmän tiedotteessa.

Kaakkois-Suomen alueen kaupoille jaettiin myös erikoismainintoja. Pitelemätön into -tunnustuspalkinnon sai lahtelainen Mikko Eronen K-Supermarket Hyppyristä. Eronen on henkilökuntansa kanssa suunnitellut ja toteuttanut muun muassa kaupan omia Setien tekemää -tuotteita. Maistuvuuden lisäksi tuotteet ovat hauskuuttaneet kaupan asiakkaita ja saaneet hyvälle tuulelle.

K-Supermarket-ketju palkitsee kerran vuodessa parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Koko maan parhaaksi kaupaksi valittiin Jani Heinäsen K-Supermarket Tarmolasta Porvoosta.