Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Meidän juttu | Ankkurin asukaspiirissä tavataan, tutustutaan ja kahvitellaan

Ankkurin alueella Lahdessa kokoontuu kuukausittain avoin asukaspiiri, jonka tavoitteena on tutustuttaa asukkaat naapureihinsa ja viettää yhteistä aikaa.

Pääasissa kokoonnutaan Ankkurin seurakuntakodissa, mutta koronarajoitusten vuoksi myös ulkoilutapaamisia on järjestetty. Kokoonkutsujina ovat olleet seurakunnan aluepappi Katikeesia Hertsi ja Ankkurin alueen asukasyhdistys.

Kuvan joulukuun tapaamisessa laulettiin Kauneimpia joululauluja jouluisten kahvileivonnaisten nauttimisen jälkeen. Asukaspiirissä on myös sovittu yhteinen lounaskävely seuraavalle viikolle, joulukuussa kohteena oli vanhan linja-autoaseman Kaarlo Social ja tammikuussa sataman ravintola Lastu.

Seuraava Avoin asukaspiiri on sunnuntaina 13.2. alkaen kello 17 ja varmaankin puhutaan ystävyydestä lähestyvän ystävänpäivän vuoksi. Ankkurin asukaspiiri vähentää yksinäisyyttä ja lisää yhteisöllisyyttä, joten mukaan toivotetaan kaikki seuraa kaipaavat!

Tiedotus tapahtuu seurakunnan viestintävälineissä sekä Ankkurin alueen Facebook-kanavan kautta.