Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Tänä vuonna kerätään rahaa koronapandemiasta kärsineille lapsille ja nuorille – Lahden ja Hollolan seurakunnat haastavat asukkaita Yhteisvastuuhiihtoon

Lahden ja Hollolan seurakunnat haastavat alueella asuvia osallistumaan Yhteisvastuuhiihtoon. Tänä vuonna Yhteisvastuukeräyksellä kerätään rahaa koronapandemian seurauksista kärsivien lasten ja nuorten hyväksi kotimaassa ja ulkomailla.

Yhteisvastuuhiihtoon voi osallistua valitsemalla itselleen mieleisen hiihto- tai muun liikuntamatkan, jonka voi ulkoilla omaan tahtiin ja itselle sopivana ajankohtana. Keräykseen voi lahjoittaa valitsemansa summan, esimerkiksi kävely- tai hiihtokilometrien määrän euroiksi muutettuna.

Omasta osallistumisestaan voi kertoa somessa aihetunnisteella #yhteisvastuuhiihto ja haastaa samalla kaveritkin mukaan.

Alla olevista linkeistä pääset tekemään lahjoituksen oman kotiseurakuntasi alueella Lahdessa ja Hollolassa.

Keski-Lahti, Laune, Joutjärvi, Salpausselkä, Nastola ja Hollola. Pienin lahjoitettava summa on viisi euroa.

Lomake täytetään näillä ohjeilla:

1. Klikkaa Muu summa ja kirjoita euromäärä.

2. Kirjoita nimi-kohtaan: ”Yhteisvastuuhiihto / Lahti” tai ”Yhteisvastuuhiihto / Hollola”. Käytä tätä muotoa vaikka kävelisit, luistelisit, pyöräilisit tai liikkuisit muuten. Muita yhteystietoja ei tarvita.

3. Klikkaa kohtaan siirry maksamaan ja maksa pankkitunnuksilla.

Yhteisvastuukeräys käynnistyy pandemiasta kärsineiden lasten ja nuorten avuksi