Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lahtelaisartisti Jannika B uuteen pestiin: ryhtyy juontamaan suosittua tv-ohjelmaa

Lahtelainen artisti ja lauluntekijä Jannika B alkaa juontaa suosittua SuomiLOVE-ohjelmaa. Ylellä nähtävän sarjan kahdeksas tuotantokausi alkaa 5. maaliskuuta.

–  SuomiLOVEn suorien lähetysten juontaminen tuntuu jännittävältä mutta äärimmäisen mieluisalta haasteelta. Live on aina live – mitä vain voi tapahtua! Minulla on selkeästi masokistinen taipumus lähteä rytinällä pois omalta mukavuusalueeltani, jotta voin kokea ja oppia uutta, Jannika B kertoo Ylen tiedotteessa.

Ohjelman toisena juontajana jatkaa Mikko Kuustonen.

– Koen, että meillä synkkaa ihanasti ja varsinkin meidän huono huumori kohtaa. Mikon kanssa saa aina nauraa, Jannika B kuvaa.

Musiikkiviihdeohjelmassa suomalaiset ilahduttavat perheenjäseniään, kumppaneitaan, ystäviään ja työkavereitaan viemällä heidät suosikkiartistin yllätyskeikalle.

Keväällä luvassa on viisi suoraa lähetystä, joissa kuullaan ikonisia suomirockbiisejä, iki- ja nykyvihreitä pophelmiä sekä korvia hiveleviä harvinaisuuksia. Kauden artisteja ovat muun muassa Juha Tapio, JVG, Hassan Maikal, Erika Vikman, Anna Puu, Samu Haber, Tuomari Nurmio, Club For Five sekä Johanna Kurkelan ja Johanna Iivanaisen Altamullan Road.

Suorat lähetykset kuvataan Tampereen Mediapoliksessa, ja jokainen ilta alkaa yleisötapahtumana, jos kokoontumisrajoitukset sen sallivat.

Apulanta kirkkaasti muusikoiden tulokärjessä Päijät-Hämeessä

Toni Wirtasen ja Jannika B:n toinen lapsi syntyi