Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Yleisö äänesti vuoden parhaan äänikirjan ja podcastin

Yleisö on äänestänyt viime vuoden parhaan äänikirjan ja parhaan podcastin. Äänikirjapalvelu Suplan järjestämässä yleisöäänestyksessä parhaaksi äänikirjaksi valikoitui Varpu Hintsasen ja Emilia Salorannan kirjoittama Valo joka ei kadonnutkaan (WSOY), jonka lukijana on Hintsanen itse. Teos on omakohtainen tarina jaksamisesta ja oman lapsen menettämisestä.

Toiseksi tuli Oskari Saaren ja Aki Hintsan Tänään olen elossa (WSOY), jossa lukijana on Matti Leino. Kolmanneksi sijoittui Tilda Laaksosen Jäljillä – Selvittämättömiä rikostapauksia meiltä ja maailmalta (Otava), jonka Laaksonen lukee.

Vuoden podcast -voittajaksi valittiin Urheilucast, joka on urheilutoimittaja ja yrittäjä Esko Seppäsen juontama viikoittainen podcast urheilun ajankohtaisista tapahtumista.

Toiseksi tuli Veppen, Jarmon ja Kannun Joovai?-podcast ja kolmanneksi NHL-selostaja Antti Mäkisen ja Stanley Cup -voittaja Kimmo Timosen NHL-aiheinen Kimanttia-podcast.

Voittajille myönnetään 2 500 euron rahapalkinnot.

Ääniä annettiin ennätykselliset 33 000 kappaletta. Kummassakin kategoriassa oli ehdolla 50 ehdokasta yli julkaisualustarajojen.

Laajennettu oppivelvollisuus veti kirjakaupat odotetusti miinukselle viime vuonna