Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Uutisten viikko | Lapset ja nuoret: työnnä lusikkasi mediasoppaan ja kerro mielipidekirjoituksessa, mikä kaipaa huomiota tai muutosta tai mikä ärsyttää

Uutisten viikko on joka viikko, mutta ensi viikolla se kirjoitetaan isolla alkukirjaimella. Uutisten viikko 31.1.–4.2.2022 kannustaa suomalaisia ja päijäthämäläisiä perehtymään kotikunnan uutismedioiden tarjontaan.

Mediasoppaan voit työntää myös oman lusikkasi ja miettiä, mikä ärsyttää tai kaipaa mielestäsi huomiota ja muutosta. Tartu kynään tai näppäimistöön ja kirjoita mielipidekirjoitus.

Julkaisemme Etelä-Suomen Sanomissa kaiken ikäisten ihmisten kirjoituksia, mutta Uutisten viikolla toivomme lisää erityisesti lasten ja nuorten kannanottoja, joita kuullaan harvemmin kuin aikuisten. Toki myös lasten ja nuorten kirjoituksia julkaistaan ympäri vuoden.

Mielipidekirjoitusten ohjeet löytyvät täältä. Mielipidekirjoituksia, pääkirjoituksia, kolumneja ja Näppiksiä voit lukea täällä.

Mielipidekirjoitukset lähetetään sähköpostiosoitteeseen lukijalta@ess.fi

Kirjoittamisiin!

Kirjoittaja on Etelä-Suomen Sanomien mielipidetoimittaja.