Hevostilan asuinrakennus tuhoutui rajussa tulipalossa Hollolassa

Hevostilan hirsirunkoinen asuinrakennus tuhoutui tulipalossa Hollolassa tiistaina.

Päijät-Hämeen pelastuslaitos hälytettiin Syväojantielle pian aamuyhdeksän jälkeen. Sammuttajien ehtiessä paikalle talo oli ilmiliekeissä, kertoo palomestari Kari Sipilä.

Tuhoutunut rakennus on 185-neliöinen, vuonna 1924 rakennettu ja peruskorjattu. Talossa ei ollut palon syttyessä ihmisiä sisällä. Hevosia ulkoiluttamassa ollut omistaja oli tehnyt hälytyksen palon nähtyään. Palopaikalta tavoitetun omistajan mukaan tulipalossa tuhoutui kaikki talossa ollut omaisuus.

Sipilän mukaan sammuttajia oli enimmillään paikalla nelisenkymmentä ja sammutusvettä ajettiin neljällä säiliöautolla. Talon vieressä on hevostalli, mutta palosta ei ole ollut leviämisvaaraa.

Talo tuhoutui kivijalkaan asti. Pelastuslaitos joutui raivaamaan hirsirungon jäänteet palopesäkkeiden löytämiseksi ja sammuttamiseksi.

Palon syttymissyystä ei ole tietoa. Pelastuslaitoksen ja poliisin palonsyyntutkijat aloittavat työnsä keskiviikkona.

Lähetä meille juttuvinkki, valokuva tai video uutistapahtumasta tai jostain muusta kiinnostavasta aiheesta. Katso tarkemmat tiedot tästä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut