Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Leivotko mokkapaloja vai ahkeroitko talkoissa? Vastaa ESS:n kyselyyn ja kerro, mikä olisi paras tapa rahoittaa lasten harrastustoimintaa

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä sai uuden hallintojohtajan

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän uudeksi hallintojohtajaksi on valittu oikeustieteen ja valtiotieteiden maisteri Sari Lahti, Päijät-Sote kertoo tiedotteessaan.

Valinnan perusteluiden mukaan Lahdella on muun muassa ymmärrystä sosiaali- ja terveyspalveluista, alueen väestön palveluiden tarpeesta, julkisten palveluiden tuottamisesta sekä yhteistyöstä kuntien kanssa.

Aiemmin Lahti on toiminut Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän hallintopäällikkönä, lapsiperhepalvelujen tulosaluejohtajana ja peruspalvelukeskus Oivan vs. hyvinvointijohtajana ja lastensuojelupäällikkönä.

Lahti aloittaa työt uudessa tehtävässään maaliskuun alussa. Hyvinvointiyhtymän pitkäaikainen hallintojohtaja Veli Penttilä siirtyy eläkkeelle toukokuun alussa, mutta jää vuosilomalle ennen sitä, maaliskuun alusta lähtien.

Hallintojohtajan tehtävää haki yhteensä seitsemän henkilöä.