Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lahdessa jäi kiinni useita rattijuoppoja ja huumekuskeja – yksi harasi poliisia vastaan kaiken voimin

Poliisi nappasi neljä rattijuoppoa Lahdessa lauantain aikana.

Iltapäivällä Uudenmaankadulla autoili mies, joka puhalsi alkometriin 1,9 promillea. Poliisi kuljetti epäillyn Lahden pääpoliisiasemalle. Kun häntä siirrettiin putkatiloihin, mies harasi vastaan käsin ja jaloin. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja haitanteosta virkamiehelle.

Illalla nainen ajoi autolla Tapparakadulla, kun poliisi pysäytti hänet. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle. Samalla selvisi, että häneltä puuttui voimassa oleva ajo-oikeus. Naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Mies ajoi autolla niin ikään huumeiden vaikutuksen alaisena Pippalantiellä. Huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen. Poliisi epäilee häntä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Nainen taas ajoi humalassa autolla Kansakoulukadulla illalla. Hän puhalsi alkometriin 1,3 promillea. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.