Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Penkkareita siirretään Lahden kaupungin lukioissa – vanhojentanssit striimataan

Penkkareita siirretään Lahden lukioissa. Penkkareiden uusi viettopäivä on 1. huhtikuuta, kun niitä piti viettää 10. helmikuuta. Taustalla on koronavirusepidemia ja siihen liittyvien koronarajoitusten mahdollinen jatkaminen.

Koronavirusepidemia aiheuttaa myös sen, että yleisö ei pääse seuraamaan vanhojentansseja paikan päälle, mutta tanssit striimataan kotiväelle.

Päätöksestä on kuultu opiskelijoita. Abiturienteista noin 90 prosenttia kannatti penkkareiden siirtämistä kyselyssä. Vanhojentanssien striimauksiin päädyttiin Lahden kaupungin tiedotteen mukaan vanhojentanssikursseilla käytyjen keskustelujen perusteella.

– Penkkareiden uusi ajankohta on siinä mielessä hyvä, että tuossa kohtaa abeilla on oikeasti aamuja nolla, sillä yo-kokeet ovat päättyneet 30. maaliskuuta, kertoo Kannaksen lukion apulaisrehtori Hanna Luttinen tiedotteessa.

Lahden lyseossa vanhojentanssit striimataan koteihin 10. helmikuuta. Kannaksen ja Tiirismaan lukioiden vanhojentanssit striimataan 11. helmikuuta.

Kannaksen ja Tiirismaan lukioiden vanhat pääsevät ensimmäistä kertaa tanssimaan uuteen Paavolan kampuksen liikuntahalliin. Lahden lyseon vanhat tanssivat lyseon liikuntasalissa.

Miten elämä muuttuu, kun täyttää 18 vuotta? Lahtelaisten Aaro Kolehmaisen ja Leo Tammivuoren merkkipäivien juhlinta riippuu koronatilanteesta

Paavolan kampuksen uudiskohteet valmistuivat Lahdessa – liikuntahalli otetaan käyttöön jo ensi kuussa

Moni lahtelainenkin nuori stressaa kesätyöpaikan löytämistä – "Hakijamassasta erottuminen on vaikeinta"