Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

MasterChef Suomen tuoreimmalla kaudella mukana lahtelaisväriä

Tuoreimmalla MasterChef Suomi -kaudella nähdään myös lahtelaisväriä, kun yhtenä 12:sta kilpailijasta nähdään mastokaupungissa asuva Teemu Vaalio.

32-vuotiaalle myyntipäällikölle ruoka, ruuanlaitto ja viinit tarkoittavat erityisesti perheen ja ystävien kanssa yhdessäoloa ja rentoutumista. Suurin innostus ruuanlaittoon on tarttunut matkaan ulkomaanmatkoilta ja erilaisista ravintolakokemuksista.

Varsinaisia ruuanlaittoon liittyviä perinteitä Vaaliolla ei ole, mutta yleensä hänellä on tapana kaataa itselleen lasillinen hyvää viiniä ja kuunnella musiikkia ruuanlaiton lomassa. Omien sanojensa mukaan hän on mielikuvituksellinen, luova ja utelias kotikokki, joka ei pelkää kokeilla uusia tekniikoita ja raaka-aineita.

Vaalion unelma ruuanlaiton saralla on oman ravintolan tai keittokirjan lisäksi se, että hän voisi opettaa omalle lapselleen ruuanlaiton ja yhdessä syömisen kautta erilaisia asioita ympäröivästä maailmasta.

Ohjelmassa on yhteensä 12 kilpailijaa. Tuomareina toimivat Kari Aihinen, Henri Alén ja Helena Puolakka.

MasterChef Suomi alkaa tiistaina 15. helmikuuta kello 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Palkintona kilpailussa on MasterChef Suomi -tittelin lisäksi 10 000 euroa.

Juttua päivitetty 20.1. kello 13.34 Teemu Vaalion sukunimellä.

Lahtelainen keittiömestari Miki Puikkonen levittää kasvisruuan ilosanomaa Suomalainen menestysresepti -ohjelmassa: "Olen erittäin kilpailullinen ihminen, se on minulla geeneissä"

Iitissä asuva Olga Temonen kisaa hellan ääressä Master Chef -tittelistä – mukana myös lahtelaislähtöinen Minna Kuukka