Tonnilla töihin ravintolaan? Heinolalainen Kusmiku tarjoaa paikallista elämystä, koronarajoituksien sallimissa rajoissa tietenkin

Heinolalainen ravintola Kusmiku on tempaissut ja tehnyt tarjouksen, jossa maksamalla tuhat euroa voi päästä päiväksi töihin Kusmikuun.

Tarjous on julkaistu alunperin ravintolan Facebook-sivuilla. Päivityksessä kerrotaan, hieman huumorilla höystäen, että ravintolalle tuhat euroa maksava henkilö pääsee nauttimaan kaiken rahan edestä päivän verran ravintolatyöstä. Tähän sisältyy 7,5 tunnin työvuoro salissa tai keittiössä, oman nimikkodrinkin tai -annoksen suunnittelu ja oma Kusmiku-työpaita. Työvuoron aikana tarjotaan myös lounas, jonka lisäksi pääsee osallistumaan johtoryhmän viikkopalaveriin, tekemään ruoka-annosten kotiinkuljetuksia ja juomaan kahvia ja limonadia niin paljon kuin työvuoron aikana ehtii. Kaikki tehtävät tapahtuvat tietysti koronan sallimissa rajoissa. Kotiinkuljetuksia voi tehdä vain, jos takataskusta löytyy ajokortti.

Facebook-päivityksessä inspiraation tempaukseen kerrotaan tulleen samankaltaisia kampanjoita tehneiltä urheiluseuroilta. Esimerkiksi jääkiekkoseura Pelicans huutokauppasi päivää seuran valmentajana, jos oli valmis maksamaan pestistä 100 000 euroa.

Päivityksessä toivotaan ennen kaikkea tukea ravintolatoiminnalle, joka on kärsinyt paljon koronarajoituksista.

Pelicans jäi ilman uutta valmentajaa, mutta huutokauppa sai huomiota: "Joku kertoi, että työpaikallakin oli kerätty kolehtia"

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut