Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Leivotko mokkapaloja vai ahkeroitko talkoissa? Vastaa ESS:n kyselyyn ja kerro, mikä olisi paras tapa rahoittaa lasten harrastustoimintaa

Paavolan kampuksen uudiskohteet valmistuivat Lahdessa – liikuntahalli otetaan käyttöön jo ensi kuussa

Paavolan kampukset uudiskohteet ovat valmistuneet Lahdessa. Valmistuneet tilat ovat Lahden lukio Gaudian opetustiloja, liikuntahalli pukeutumis- ja oheistiloineen sekä kaksi keittiö- ja ruokalakokonaisuutta.

Valmistuneita tiloja käyttävät lukiolaisten lisäksi Tiirismaan peruskoulu sekä Wellamo-opisto. Liikuntatiloja pääsevät käyttämään myös seurat ja kaupunkilaiset.

Tiloissa on esimerkiksi liikuteltavia seiniä ja sisustuksia monikäyttöisyyden varmistamiseksi.

Toiminta uudiskohteissa alkaa kevään 2022 aikana vaiheittain. Liikuntahalli otetaan käyttöön helmikuussa. Gaudia aloittaa uusissa tiloissa elokuussa, mutta jo kevään ylioppilaskirjoitukset järjestetään uusissa tiloissa.

Seuraavaksi valmistuvat kampukset peruskorjatut, entisen muotoiluinstituutin tilat maaliskuun kuluessa. Kampus on kokonaisuudessaan valmis vuoden 2023 syksyllä.

Suomen suurimman lukion lippu liehuu jo salossa Lahdessa

Lahti ja Hemsö allekirjoittivat 80 miljoonan euron sopimuksen Paavolan kampuksesta – "Kiinteistöjen omistaminen ei ole itseisarvo"

Lahdessa aloittaa Suomen suurin lukio – oppilasmäärä mahdollistaa myös huikean määrän valinnaisaineita