Villähteen koulun Maija Hämäläinen valittiin vuoden päijäthämäläiseksi luokanopettajaksi

Päijät-Hämeen Luokanopettajat ry on valinnut vuoden 2022 luokanopettajaksi lahtelaisen Maija Hämäläisen. Hämäläinen työskentelee Lahdessa Villähteen koulun kolmannen luokan luokanopettajana.

Hämäläistä ehdotettiin vuoden päijäthämäläiseksi luokanopettajaksi, koska hän on välittävä, oikeudenmukainen ja tasa-arvoinen niin oppilaita kuin aikuisiakin kohtaan.

Lisäksi Hämäläinen huolehtii jaksamisesta muistuttamalla kollegoitaan palautumisen tärkeydestä ja esimerkiksi leipomalla herkkuja opettajainhuoneeseen.

Valintaa perustellaan myös sillä, että Hämäläinen pyrkii uudistamaan opetustaan säännöllisesti ja on osa koulunsa johtotiimiä.

Iittiläisen Ari Ollikaisen uran kovin paikka oli Suomea järkyttänyttä kouluammuskelua seurannut aamu – 52 vuotta kouluissa viettänyt rehtori toivoo opettajille työrauhaa ja vanhemmilta enemmän kiinnostusta lastensa koulunkäyntiä kohtaan

Valtuutettu keräsi tietoja Nastolan alueen oppilasennusteista ja havaitsi niiden poikkeavan palveluverkkosuunnitelmassa esitetyistä – "Oleellista on suunta, johon oppilasmäärät menevät", vastasi sivistysjohtaja

Etusivulla nyt

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut