Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Huumepikatestit ahkerassa käytössä Päijät-Hämeessä, Heinolassa kaasujalkakin raskas

Liikenteenvalvontatehtävissä olleen poliisipartion tutkaan ajoi lauantaina Nelostiellä Heinolassa henkilöauto, jolle mitattiin satasen rajoitusalueella nopeudeksi 136 kilometriä tunnissa.

Auton kuljettaja puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta hänen epäillään käyttäneen huumaavaa ainetta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lahden keskustassa poliisipartio pysäytti lauantai-iltana henkilöauton, jonka kuljettajalla ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta. Puhalluskoe meni läpi, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Hän jäi kiinni kortitta-ajosta jo 16. kerran vuoden sisällä.

Niin ikään lauantai-iltana poliisi pysäytti Iitissä henkilöauton, jonka kuljettaja oli aiemmin määrätty ajokieltoon. Mies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Miehen hallusta löytyi lisäksi vähäinen määrä huumausaineeksi epäiltyä ainetta.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.