Autovaras nukahti rattiin keskellä katua Lahdessa, tarkempi tutkimus paljasti syyn

Huoltoliikkeestä auton varastanut parikymppinen mies jäi kiinni perin omituisella tavalla Lahdessa varhain perjantaiaamuna.

Hämeen poliisin partio sai aamuviiden aikaan ilmoituksen henkilöautosta, joka oli käynnissä keskellä Rajakatua. Ilmoituksen mukaan kuljettajan paikalla nuokkui mies "kuola valuen pitkin poskea".

Paikalle ennen poliisia ehtineet ensihoitajat olivat todennut miehen olevan muuten kunnossa, mutta hän oli vahvasti huumausaineiden vaikutuksen alainen.

Partio tavoitti rekisterinumeron perusteella auton omistajan, joka kertoi vieneensä auton perjantaina huoltoon Lahden keskustassa sijaitsevaan liikkeeseen. Huoltoliikkeessä selvisi, että sinne oli murtauduttu. Liikkeestä oli varastettu auto sekä erilaisia huoltotarvikkeita, jotka löytyivät sen sisältä.

Auton ja tavarat anastanut mies pidätettiin. Hän epäillään moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, varkaudesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut