Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Autovaras nukahti rattiin keskellä katua Lahdessa, tarkempi tutkimus paljasti syyn

Huoltoliikkeestä auton varastanut parikymppinen mies jäi kiinni perin omituisella tavalla Lahdessa varhain perjantaiaamuna.

Hämeen poliisin partio sai aamuviiden aikaan ilmoituksen henkilöautosta, joka oli käynnissä keskellä Rajakatua. Ilmoituksen mukaan kuljettajan paikalla nuokkui mies "kuola valuen pitkin poskea".

Paikalle ennen poliisia ehtineet ensihoitajat olivat todennut miehen olevan muuten kunnossa, mutta hän oli vahvasti huumausaineiden vaikutuksen alainen.

Partio tavoitti rekisterinumeron perusteella auton omistajan, joka kertoi vieneensä auton perjantaina huoltoon Lahden keskustassa sijaitsevaan liikkeeseen. Huoltoliikkeessä selvisi, että sinne oli murtauduttu. Liikkeestä oli varastettu auto sekä erilaisia huoltotarvikkeita, jotka löytyivät sen sisältä.

Auton ja tavarat anastanut mies pidätettiin. Hän epäillään moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, varkaudesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.