Meidän juttu | Lahden Lähimmäispalvelun joulujuhlat vietettiin teatterilla

Nauru ja iloinen jutustelu täytti teatterin lämpiön, kun Lahden Lähimmäispalvelun joulujuhla alkoi 15.12. aamupäivällä.

Poikkeusajan takia tämä oli monille ensimmäinen juhlatilaisuus pitkään aikaan, ja mielentilat olivat sen mukaiset. Sateisesta säästä huolimatta juhlijat olivat hyväntuulisia ja selkeästi innoissaan järjestetystä tapahtumasta. Koronapassitarkastuskin sujui mutkattomasti sisääntuloaulassa.

Teatterin lämpiön toisessa kerroksessa olevat pöydät olivat koristeltu jouluisesti, ja kausivalot vilkkuivat ympäri tilaa. Pöydille oli laitettu koristeköynnöksiä ja kynttilöitä kahvitarjottimien seuraksi. Juhlan joulutunnelmaa siivitti Hanna Viitasen pianonsoitto, Sipriina Kaurasen runoilu sekä jouluinen ukulele-esitys. Teatterikerhon keittämät kahvit ja herkulliset joulutortut maistuivat kaikille.

Joulujuhlan kruunasi arpajaiset, joissa oli suuri määrä hienoja palkintoja; oli kaikkea joululukemisesta ihonhoitotuotteisiin. Pääpalkintoina oli kaksi siivouslahjakorttia.

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut