Asikkala valitsi kulttuurituottajan nimettömässä haussa

Asikkalan uuteen kulttuurituottajan tehtävään on valittu Solja Järvenpää. Hän on kotoisin Asikkalasta.

Kulttuurituottaja valittiin anonyymilla rekrytoinnilla. Samaa tapaa on noudatettu kunnassa muutama kerta aiemminkin.

Asikkalan kulttuuripalveluissa on työskennellyt aiemmin henkilö eri tehtävänimikkeellä. Uutta on esimerkiksi kulttuurikasvatussuunnitelman koordinointi. Lisäksi ja näyttely- ja tapahtumatuotantoon on tarkoitus satsata aiempaa enemmän.

Järvenpää on työskennellyt muun muassa sarjakuvapiirtäjänä, kuvittajana, läänintaiteilijana ja kulttuurialan monitoimijana. Hän on järjestänyt eri taide- ja kulttuurialojen koulutuksia, tapahtumia ja näyttelyitä ympäri maata ja työskennellyt lisäksi eri toimijoiden tuotannollisissa ja hallinnollisissa tehtävissä.

Kuntien tarjoamat bändikämpät kiven alla Päijät-Hämeessä – Heinolassa kokeillaan maksuttomia tiloja vuosien tauon jälkeen

Seikkailiko Helsingissä pyydystetty sorkkaeläin Asikkalan Pulkkilanharjun maisemissa joulukuussa? Lahtelainen Arto Hyttinen kuvasi salaperäisen eläimen Hinttolanselän jäällä ja kertoo nyt kaiken kohtaamisesta

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut