Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lahdessa jäi kiinni kasa huumekuskeja – kaikilta puuttui ajo-oikeus eikä suinkaan ensimmäistä kertaa

Hämeen poliisi otti kiinni useita huumekuskeja Lahdessa sunnuntaina. Kaiken lisäksi heiltä kaikilta puuttui ajo-oikeus.

Puoli kahdeltatoista partio pysäytti Kasakkamäentiellä henkilöauton, jossa oli kiinnitettynä väärät rekisterikilvet. Lisäksi autoa kuljettaneelta noin 40-vuotiaalta mieheltä puuttui ajo-oikeus. Mies on jäänyt kolmesti kiinni vuoden sisällä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Miehelle suoritettu puhalluskoe näytti nollaa, mutta huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumeita.

Puoli kolmelta partio pysäytti Vesijärvenkadulla henkilöauton, jota kuljettanut noin 45-vuotias mies osoittautui myös ajo-oikeudettomaksi. Hän puhalsi nollat, mutta huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumeita ennen ajoa.

Mies on jäänyt kiinni peräti 18 kertaa vuoden sisällä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Lähes joka kerralla hän on myös käyttänyt huumeita ennen ajoa.

Iltakahdeksalta jäi kiinni Eteläiseltä Liipolankadulta seuraava autonkuljettaja, jolta puuttui ajo-oikeus. Myös hän puhalsi nollat, mutta huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumeita. Mies on jäänyt kiinni ajo-oikeudetta ajosta 16 kertaa vuoden sisällä. Myös hänellä lähes jokaiseen kiinnijäämiseen liittyy huumeiden käyttö ennen ajoa.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä aamuviideltä Launeenkadulla autoili noin 40-vuotias mies, vaikka ajo-oikeus puuttui tuttuun tapaan. Mies on jäänyt 17 kertaa kiinni vuoden sisällä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Mies puhalsi nollat, mutta taas kerran huumausainepikatesti näytti positiivista. Suurimpaan osaan miehen aiemmista kiinnijäämisistä liittyikin huumaantuneena ajaminen.