Päijäthämäläiset voivat hakea koronarokotuksen mistä tahansa alueen rokotuspisteestä - katso tästä pisteiden aukioloajat

Kärkölän sote-keskuksesta (Opintie 1) voi hakea koronarokotuksen ilman ajanvarausta loppiaisena eli torstaina 6.1. kello 11–14, Päijät-Soten tiedotteessa sanotaan.

Ilman ajanvarausta toimivat rokotukset jatkuvat Asikkalassa Anianpellon koululla (Koulumestarintie 1) tällä viikolla tiistaina, keskiviikkona ja perjantaina kello 8–18 sekä lauantaina ja sunnuntaina kello 10–18. Loppiaisena rokotuspiste on suljettu. Ensi viikolla Asikkalan rokotuspiste muuttaa uuteen paikkaan, josta Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä ilmoittaa erikseen alkuviikosta.

Trion avointen ovien rokotuspisteen lauantain aukioloja pidennetään ensi lauantaista alkaen. Aukioloajat ovat tiistaista perjantaihin kello 15–19, lauantaisin kello 8–17 ja sunnuntaisin kello 11–17. Loppiaisena Trion rokotuspiste on suljettu.

Hollolassa (Virastotie 1), Nastolassa (Pekkalantie 5) ja Orimattilassa (Kotiseututie 2) tilapäiset avoimet rokotuspisteet ovat aiemman tiedon mukaisesti avoinna koko tammikuun ajan arkisin kello 8–18 (loppiaisena suljettu).

Päijät-Soten rokotuspisteet on tarkoitettu vain alueella asuville, eli päijäthämäläisille, myrskyläläisille ja pukkilalaisille. Asukas voi ottaa rokotuksen missä tahansa Päijät-Soten rokotuspisteessä.

Heinolassa ja Sysmässä kunnan omat terveyspalvelut vastaavat asukkaidensa rokotuksista. Niissä rokotteen saa vain ajanvarauksella.

Jos ulkopaikkakuntalainen työskentelee, asuu tai opiskelee pidempiaikaisesti Päijät-Hämeessä, voi hän hakea rokotteen Päijät-Soten rokotuspisteeltä.

THL: Suomessa raportoitu liki 5 500 uutta koronatartuntaa – joulukuun viimeisellä viikolla Lapin koronatartunnoista yli puolet todettiin matkailijoilla

Lahdessa on siis museoita ja ne ovat avoinna

USA:ssa kerrottiin maanantaina yli miljoonasta uudesta koronatartunnasta – tartuntamäärä on kaksinkertainen viikon takaiseen nähden

Nyt löytyi koronapandemiasta jokin hyväkin puoli – tutkimus paljastaa suotuisia muutoksia

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut