Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

4.1. koronatilanne Päijät-Hämeessä | Uusia tartuntoja 256, ilmaantuvuusluku harppasi yli 800:n

Päijät-Soten alueella varmistettiin maanantaina 256 uutta koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä 24 koronapotilasta, joista kolme saa tehohoitoa.

Päijät-Soten alueella on nyt varmistettu koko koronaepidemian aikana yhteensä 10 615 koronatartuntaa. Tartuntoja on varmistettu viimeisen seitsemän vuorokauden aikana keskimäärin 181 per päivä.

Näytteitä on vastaavasti otettu hieman yli 229 000. Viimeisen seitsemän vuorokauden aikana otetuista näytteistä 24,1 prosenttia on ollut positiivisia.

Ilmaantuvuusluku nousee edelleen ja on tällä hetkellä 857, kun se maanantaina oli 768.

Päijät-Soten alueella tiistaihin mennessä vähintään yhden koronarokotuksen oli saanut 87,1 prosenttia alueen vähintään 12-vuotiaista. Tehosterokotteen oli puolestaan saanut 82,8 prosenttia 12-vuotiaista tai vanhemmista.

Juttua päivitetty 4.1. kello 14.40 rokotustiedoilla.

Päijät-Hämeen koronatartunnat räjähtivät kasvuun – positiivisia vastauksia testeistä yli kaksinkertainen määrä edelliseen viikkoon verrattuna

Rokotustahdissa laitettiin Päijät-Hämeessä isompi vaihde silmään – Lahden lähikuntien rokotuspisteille muodostunut jonoja