Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lahtelainen Kempower mukana Ruotsin julkisen liikenteen sähköistämisessä, toimittaa sähköbussien pikalatureita Göteborgiin

Lahtelainen Kempower on sopinut sähköbussien pikalatausratkaisujen toimittamisesta Keolis Sweden AB:lle Göteborgiin Ruotsiin. Toimitus sisältää noin 70 pikalaturia. Sen kauppahintaa ei ole kerrottu julkisuuteen.

Göteborgin keskustan julkista liikennettä liikennöivän Västtrafikin tarkoituksena on sähköistää koko kaupungin liikenne vuoteen 2030 mennessä. Kaupunkiin on määrä rakentaa vuoden 2022 aikana Kempowerin pikalatausratkaisuilla varustetut linja-autovarikot ja 60 uuden sähköbussin on tarkoitus aloittaa liikennöinti vuoden loppuun mennessä. Västtrafikin linja-autovarikkoa operoi Keolis Sweden.

Kempower on toimittanut ennen Göteborgia bussien pikalatausteknologiaa neljään muuhun kaupunkiin Ruotsissa.

Kempower listautui pörssiin aiemmin joulukuussa.

Lahtelaistulokas ponkaisi yli 600 miljoonan euron markkina-arvollaan Helsingin pörssin ylempään keskikastiin – piensijoittajille osakeannista riitti vain murusia

Oliko Kempowerin osake oikein hinnoiteltu?

Lahtelaisen Kempowerin osakeanti alkaa, eläkeyhtiöt jo mukana