Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Meidän juttu | Lahden Lähimmäispalvelun vapaaehtoisten Kiitosjuhla

Lahden Lähimmäispalvelu ry kiitti vapaaehtoisiaan vuoden ponnistuksista järjestämällä Kiitosjuhlan 10.12. Tilaisuus pidettiin NNKY:n juhlasalissa Vapaudenkadulla. Ohjelmassa oli lounas, musiikkia, kahvit ja tietysti vapaamuotoista jutustelua hyvässä seurassa. Maistuvat tarjoilut valmistuivat tilaan kuuluvassa keittiössä Keittäjä kotiin -yrityksen toimesta. Kasviskeiton, sämpylöiden ja joulutorttujen tuoksut toivat lämmintä tunnelmaa.

Hengen ravinnoksi katsottiin videotallenne Päijät-Hämeen vapaaehtoistoiminnan verkoston järjestämästä Vapaaehtoisten päivän tapahtumasta. Videolta kuulimme ensin verkoston koordinaattorin ja Kriisikeskuksen vapaaehtoisen kiitospuheet, sitten Mikael Saaren ja Miikka Kallion taiturimaisesti esittämää musiikkia, muun muassa Mikaelin säveltämän ja sanoittaman Hetken laulun. Sen teksti on syntynyt vapaaehtoistoimijoiden auttamistyössä saaduista kokemuksista.

Vapaaehtoisemme toimivat ikäihmisten parissa ystävinä, ulkoilukavereina, ryhmänohjaajina ja avustajina.