Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Iitissä ja Kärkölässä rokotetaan myös joulun välipäivinä

Halukkaat saavat koronarokotuksen Iitin ja Kärkölän sote-keskuksista myös joulun välipäivinä, kertoo Päijät-Sote.

Rokotuksen voi hakea ilman ajanvarausta rokotuspisteiltä Iitin sote-keskuksesta tapaninpäivänä 26. joulukuuta kello 11–15 ja Kärkölän sote-keskuksesta torstaina 30.12. kello 16–19. Lahden kauppakeskus Trion walk-in-piste on auki tapaninpäivänä kello 11–17.

Walk-in-rokotuspisteiltä saa ensimmäisen, toisen tai kolmannen koronarokotuksen. Hyvinvointiyhtymä toivoo erityisesti riskiryhmiin kuuluvien ja 60 vuotta täyttäneiden ottavan nyt kolmansia rokotuksia.

Koronarokotuksen voi hakea myös ajanvarauksella sote-keskuksista ja Triosta. Ajan voi varata sähköisen ajanvarauksen kautta. Päijät-Soten mukaan rokotusaikoja lisätään järjestelmään jatkuvasti.

Kotihoidon asiakkaat saavat parhaillaan kolmansia rokotuksia. Säännöllisen kotihoidon asiakkaat saavat rokotteen pääsääntöisesti kotona.

Kotihoidon kolmannen rokotuskierroksen arvioidaan kestävän useita viikkoja.

Kotihoidossa olevat ikäihmiset alkavat Päijät-Hämeessä saada tehosterokotuksia koronaa vastaan - "Säännöllisen kotihoidon asiakkaiden ei tarvitse mennä rokotusjonoihin"

Koronatyöryhmä ehdottaa julkisten tilojen sulkemista Päijät-Soten alueella