Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Kylpytakki, kengät ja konvehdit kiinnostivat näpistelijöitä Lahdessa

Näpistelijät työllistivät poliisia Lahdessa keskiviikkona.

Noin kello 14 aikaan jäi kauppakeskuksessa keskustassa kiinni näpistyksen yrityksestä noin 40-vuotias nainen. Nainen oli irrottanut kylpytakista hälyttimen ja laittanut sen toisen, hyllyssä olevan kylpytakin taskuun. Nainen oli kuljettanut kylpytakkia hetken mukanaan, mutta tullut jossain vaiheessa katumapäälle ja laittanut kylpytakin toiselle hyllylle. Nainen oli poliisin tiedotteen mukaan jäänyt kiinni omaisuusrikoksista viimeisen vuoden aikana seitsemän kertaa.

Kello 14.30 jäi kaupassa Launeella kiinni näpistyksestä alle 30-vuotias mies. Mies oli ottanut hyllystä kengät ja mennyt sovituskoppiin, jossa hän oli laittanut kengät jalkaansa ja jättänyt omansa sinne. Miehellä oli tilillään ennestään neljä näpistystä vuoden sisällä.

Kello 19:n aikaan poliisi sai kaupasta keskustasta ilmoituksen, että sekavasti käyttäytyvä mies availee myyntipakkauksia ja piilottelee niistä otetut tuotteet eri hyllyille. Poliisin partio tavoitti kaupasta noin 40-vuotiaan miehen, joka ei osannut kertoa teolleen syytä. Kaupalle syntyi teosta noin 20 euron tappio. Poliisi epäilee miestä lievästä vahingonteosta.

Kello 20:n aikaan jäi kaupassa Launeella näpistyksestä kiinni noin 30-vuotias mies. Mies oli tunkenut karkkihyllyllä konvehteja taskuunsa, ottanut pari limsatölkkiä mukaansa ja yrittänyt poistua liikkeestä. Mies on jäänyt kiinni näpistyksestä vuoden sisällä seitsemän kertaa.